Friday, January 9, 2009

Sebelum Dan Sesudah

Lihatlah nasib yang menimpa sang nasi di bawah:

SEBELUM


SELEPAS


Inilah mereka2 yang bertanggungjawab melicinkan talam nasi tersebut...



alhamduLillah....

4 comments:

Muhamad Maulana said...

Salam,
Kalau hari2 makan cam ni...leh ah join Kelab Maulana...he..he..

Andak Ali said...

bukan ke Maulana dh nak bubarkan ke kalab tu... hehehe

Sekali sekala boleh la mkn besar bang...

Muhamad Maulana B Sulong said...

Salam,

Tadi aku ternampak TR 17 la kat Paka...dari arah Dungun menuju ke Kuantan.....
Cuaca sana ok ker?...Mungkin ko dah terbiasa dah tu....citer la sket kesoronokan dok sana (kalau ada la)...

Andak Ali said...

TR17 tu dok main kawasan tu lagi... adik ipar kawe bwk tu..

Cuaca makin sejuk la plak... minggu lepas rasa gak nyaman2 skit... boleh gak pakai baju melayu gi smayang jumaat. kalau cuaca mcm hr ni alamat pkai baju sejuk tu laaa

Apa yang best? what do you expect when you choose to become TCN? hehehe... Aku masih baru sini, and I am still not here fully, so it is not fair to give jugement now.